Open repetitie 9 september

7 juli, 2024

Op 9 september 2024 ben je welkom op onze open repetitie. Op het programma staan twee werken die we op 25 oktober uitvoeren: A Child of Our Time van Michael Tippett en Dona nobis pacem van Vaughan Williams. Meedoen? Als je een goede stem hebt, koorervaring hebt en tussen 18 en 60 jaar bent, ben je welkom om kennis te maken op onze open repetitie op maandag 9 september van 19.30 tot 22.00 in Vrijzinnig centrum Vrijburg.

Ambitieus en veelzijdig

Toonkunstkoor Amsterdam is een ambitieus en veelzijdig concertkoor. Recente concerten zijn onder meer Liebesliederwälzer van Brahms, Koorfantasie en Elegischer Gesang van Beethoven en Petite Messe Solennelle van Rossini.

Toonkunstkoor Amsterdam wordt regelmatig uitgenodigd door professionele orkesten. Het koor werkte de afgelopen jaren samen met o.a. het Residentie Orkest, Nederlands Philharmonisch Orkest, het Nederlands Kamerorkest en het Concertgebouw Kamerorkest.

Matthäus-traditie

Elk jaar zingt Toonkunstkoor Amsterdam Bachs Matthäus Passion op Goede Vrijdag in het Amsterdamse Concertgebouw. Sinds 2008 is ook de jaarlijkse uitvoering op Palmzondag in PHIL in Haarlem traditie.

Lid worden

We repeteren elke maandagavond van 19.30 tot 22.00 uur in Vrijzinnig centrum Vrijburg in Amsterdam, Diepenbrockstraat 46. Je kunt twee keer vrijblijvend meerepeteren. Als de kennismaking bevalt, kun je een afspraak maken voor een auditie bij de dirigent. Daarbij is altijd ook een bestuurslid aanwezig. De dirigent gaat je stembereik na, de zuiverheid van zingen en je kennis van het muziekschrift. Ook zing je een muziekstuk dat je zelf kiest.

Lees meer informatie over lid worden en audities.