Vrienden

Iedereen die Toonkunstkoor Amsterdam een warm hart toedraagt, is van harte welkom bij onze Vriendenstichting. De bijdragen van onze Vrienden maken het onder meer mogelijk dat wij onze concerten en compositieopdrachten kunnen blijven realiseren.

Toonkunstkoor Amsterdam heeft bijzondere eigen producties – met name koorwerken uit de 19e, 20e én 21e eeuw – en werkt samen met vooraanstaande ensembles en solisten. Daarnaast geeft Toonkunstkoor Amsterdam regelmatig compositieopdrachten om zo bij te dragen aan de 21e-eeuwse koormuziek. Die compositieopdrachten kosten geld. Te veel om uit onze eigen middelen te bekostigen.

Help ons onze doelstellingen te verwezenlijken en word Vriend van Toonkunstkoor Amsterdam. Met een jaarlijkse bijdrage van € 30 (of meer) ben je lid van onze Vriendenstichting.

Als Vriend heb je het recht van voorbespreking: je hebt dan gegarandeerd minimaal twee goede plaatsen voor onze eigen concerten. Dat geldt uiteraard voor de traditionele uitvoering van de Matthäus Passion op Goede Vrijdag in het Concertgebouw, maar ook voor de overige eigen producties.

Vriend worden?

Je kunt je aanmelden door een e-mail te sturen
met je naam, postadres en e-mailadres